next event
search
Pieter Buist tekent bij ONE ChampionshipBron foto:

Pieter Buist tekent bij ONE Championship

Apr 18, 2019 De Nederlandse atleet Pieter Buist heeft getekend bij One Championship. Check het interview hieronder

Een tijd geleden waren we bij Pieter Buist op bezoek. De Bredase atleet had nogal wat groot nieuws te vertellen. Op voorwaarde dat we het stil zouden houden liet Buist weten waarom hij zo enthousiast was. 

One Championship:
Ook al won Buist in september vorig jaar de WFL lightweight titel met daarbij horend een Bellator contract, heeft de Bredase atleet er voor gekozen om te tekenen bij de Aziatische organisatie ONE Championship. Het wachten duurde hem te lang en ONE kwam eerder aan met een mooi aanbod. Bekijk in het interview wat Buist verwacht van zijn tijd binnen ONE Championship.REACTIES