next event
search
Bellator Welterweight titelgevecht en World Grand Prix kwartfinale eindigt in gelijkspelBron foto: Dave Mandel - MMA Junkie

Bellator Welterweight titelgevecht en World Grand Prix kwartfinale eindigt in gelijkspel

Apr 28, 2019 Rory MacDonald wist zijn Bellator Welterweighttitel te 'verdedigen' in de Bellator World Grand Prix kwartfinale. Wegens het toernooi-element zal er geen rematch komen. Bekijk hier de jurykaarten. #Bellator220 #BellatorWGP
De hoofdpartij van Bellator 220 eindigde iets anders dan verwacht. Bellator Welterweightkampioen Rory MacDonald zette in de kwartfinale van de Bellator World Grand Prix zijn titel op het spel tegen Jon Fitch. De partij eindigde echter in een meerderheids-gelijkspel.

Majority Draw
De juryleden Anthony Maness, Ron McCarthy en Mike Bell konden geen winnaar aanwijzen voor het Main Event van Bellator 220 in de SAP Center, in San José. Geen enkele jurylid zag een overwinning voor MacDonald, terwijl Maness de partij met 48-46 in het voordeel van Fitch beoordeelde. De overige juryleden beoordeelden het gevecht met een 47-47, waardoor de partij eindigde in een meerderheids-gelijkspel. 

Bekijk hieronder de officiële scorekaart van de jury:Halve finale
Doordat MacDonald zijn titel weet te verdedigen via een gelijkspel gaat hij door naar de halve finale van de Bellator Welterweight World Grand Prix. Doordat er een toernooi-element is zal er geen rematch komen. Hier zal hij op 14 juni zijn titel wederom verdedigen. Ditmaal tegen Neiman Gracie. De eerste halve finale zal gaan tussen Douglas Lima en Michael Page. Deze zal plaatsvinden op 11 mei in de Allstate Arena in Chicago.
REACTIES