next event
search
Junior dos Santos: 'Ik zal hem knockout slaan in de tweede ronde'Bron foto: Metro UK

Junior dos Santos: 'Ik zal hem knockout slaan in de tweede ronde'

Apr 30, 2019 Junior dos Santos verwacht Francis Ngannou knockout te slaan in de tweede ronde op #UFC239 Wie pakt de winst? #IFW
Voormalig UFC Heavyweightkampioen Junior dos Santos is op weg om zijn titel terug te winnen. Zijn eerst volgende obstakel is voormalig titeluitdager Francis Ngannou. Cigano zal The Predator treffen tijdens International Fight Week op UFC 239. Dos Santos verwacht een knockout overwinning.

Knockout
In gesprek met Helen Yee van NBC Sports laat Cigano weten dat hij een knockout verwacht in de tweede ronde. 

''Ik zal hem knockout slaan in de tweede ronde,'' aldus Dos Santos. ''Ik zal hem knockout slaan, ik verwacht in de tweede ronde. Ik ben heel zelfverzekerd over de tweede ronde want in de eerste ronde, dan kijk ik eerst aan wat mijn tegenstander te bieden heeft, kijken wat hij wil doen tijdens het gevecht. Dan kijk ik het aan in de eerste ronde en kom ik harder in de tweede ronde. Dus daarom geloof ik dat ik zo mensen knockout kan slaan.''

Zegereeks
Sinds hij zijn titel verloor aan Cain Velasquez in 2012 ging zijn carrière verder als een knipperlicht. Om en om won en verloor hij zijn daaropvolgende zes partijen, eindigend met een verloren titelgevecht tegen Stipe Miocic in 2017. Sindsdien wist hij een positieve reeks van drie overwinningen op te bouwen. Achtereenvolgens Blagoy Ivanov, Tai Tuivasa en Derrick Lewis verslagen. Een overwinning over Ngannou op UFC 239 brengt Cigano mogelijk bij een titelgevecht.

Voorlopige line-up UFC 239:
Jon Jones vs. Thiago Santos | UFC Light Heavyweight titelgevecht
Amanda Nunes vs. Holly Holm | UFC Women's Bantamweight titelgevecht
Francis Ngannou vs. Junior dos Santos
Jorge Masvidal vs. Ben Askren
Jan Blachowicz vs. Luke Rockhold
Diego Sanchez vs. Micheal Chiesa
Edmen Shahbazyan vs. Jack MarschmanREACTIES