next event
search
Nederlands onderonsje voor inauguratie ONE Championship Kickboxing LightweighttitelBron foto: ONE Championship

Nederlands onderonsje voor inauguratie ONE Championship Kickboxing Lightweighttitel

Apr 16, 2019 Nieky Holzken en Regian Eersel zullen strijden om de allereerste ONE Championship Lightweighttitel. Wie pakt de titel?
ONE Championship zal op 17 mei de ONE Kickboxing Lightweighttitel introduceren. Twee Nederlanders krijgen de kans om de titel te claimen. Hierdoor zal Nederland voor het eerst een ONE Championship kampioen krijgen. Naast Nieky Holkzen en Regian Eersel zal ook Andy Souwer in actie komen in Singapore. Hij zal zijn ONE Championship Kickboxing Featherweight Grand Prix aftrappen tegen Jo Nattawut.

Nieky Holzken
The Natural is ongetwijfeld één van de meest bekende kickboksers ter wereld. Holzken was jarenlang één van de uithangborden van Glory totdat hij vorig jaar afscheid nam van de organisatie. De Helmonder koos voor een avontuur in Azië bij ONE Championship. Hij wist zijn debuut te winnen tegen Cosmo Alexandre via een tweede ronde knockout. Vervolgens wist ook Mustapha Haida Holzken niet te verslaan onder de ONE Championship vlag. The Natural won de partij via unanimous decision.

Regian Eersel
The Immortal vecht vanuit de befaamde Sityodtong Amsterdam Muay Thai gym. Eersel maakte naam als de Lion Fighter Super Middleweight kampioen en de MFC Kickboxing kampioen. De 26-jarige Eersel staat bekend om vermakelijke partijen en wist ook de Aziatische markt te overtuigen tijdens zijn eerste twee ONE Championship kickbokspartijen. Vorig jaar wist hij zijn ONE Championship debuut te winnen van Brad Riddell via unanimous decision. The Immortal won vervolgens zijn tweede partij tegen Anthony Njokuani via een tweede ronde knockout.



REACTIES