next event
search
Paul Daley vs. Erick Silva toegevoegd aan Bellator Londen!Bron foto:

Paul Daley vs. Erick Silva toegevoegd aan Bellator Londen!

Apr 2, 2019 Paul 'Semtex' Daley zal tijdens Bellator Londen tegenover Erick Silva komen te staan. Dat belooft vuurwerk! Wie pakt de overwinning?

Tijdens de live persconferentie van Bellator Londen werd er bekend gemaakt dat Paul Daley op 22 juni tegenover Erick Silva zal komen te staan. Beide mannen staan bekend om hun oorlogen in de kooi en dat belooft natuurlijk een knaller van een partij.

Paul Daley (40-17-2):
'Semtex' komt van een verliespartij af tegen Michael 'Venom' Page tijdens Bellator's welterweight grand prix. Een partij die de hype niet waar kon maken en de fans genoeg over te commentaar op hadden. Normaliter staat Daley bekend om zijn KO's  en bereidheid om van elk gevecht een ware oorlog te maken. In dit geval heeft zijn tegenstander ook dezelfde mind-set dus we kunnen ons hoogstwaarschijnlijk opmaken voor een knalpartij.

Erick Silva (20-10-1NC):
Ook Silva komt van een verliespartij af. Hij stond in zijn debuut tegenover Yaroslav Amosov en verloor een decision afgelopen februari. De Braziliaanse 'Tiger' zal een grote test voor zich hebben voor zijn tweede partij bij de organisatie maar Silva gaat al een poos mee in het professionele MMA circuit (2005). Hoewel hij maar 4 TKO/KO's op zijn record heeft staan staat hij wel bekend om zijn oorlogen in de kooi maar krijgt hij je op de grond, dan is het oppassen geblazen. De 34-jarige Silva heeft namelijk 13 submissions op zijn naam staan.



REACTIES