next event
search
Quotes van de UFC Seasonal Press ConferenceBron foto: YouTube

Quotes van de UFC Seasonal Press Conference

Apr 13, 2019 ''Die gast is een f*cking stuk stront. Ik ga een gat boren door Luke Rockhold's f*cking gezicht.'' Check hier een aantal spraakmakende uitspraken.
Periodiek houdt de UFC een grote persconferentie die vooruit kijkt op de komende maanden. UFC-president Dana White werd vergezeld door de atleten die een hoofdrol gaan vervullen in de komende periode. UFC Light Heavyweightkampioen Jon Jones was niet aanwezig wegens ziekte en Jorge Masvidal had geen trek in de persconferentie. Er werd aandacht besteed aan UFC 237, UFC 238, UFC 239, UFC Rochester, UFC Stockholm en UFC on ESPN 4.

Een aantal uitspraken UFC Seasonal Press Conference

Thiago Santos over titelgevecht met Jon Jones:
''Ik heb er heel veel zin in en ik zal de wereld choqueren.''

Ben Askren over Jorge Masvidal:
''Jorge moet weten dat ik niet vol raak van een 3 piece and a soda, hij kan beter de hele familie maaltijd meenemen voor die avond.''

Ronaldo Souza over titelkans:
''Ik versla deze gast, ik weet dat hij taai is, ik respecteer zijn skills maar ik ben niet zo blij want hij staat niet in de top tien. Maar er is mij beloofd, de UFC heeft mij beloofd dat als ik dit gevecht win, dat ik zal vechten voor een kans op de titel. Dana White, Mick Maynard, Hunter, ik hoop dat dit uitkomt.

Jack Hermansson over kans:
''Het is geweldig om hier te zijn tussen dit goed gezelschap, ik heb super veel zin in het gevecht en ik kijk ernaar uit om er het beste van te maken.''

Tyron Woodley over Robbie Lawler rematch:
''Ik wil gewoon mijn titel terug, dat was mijn gedachtegang. Als dat via Robbie moet dan doen we dat maar.''

Amanda Nunes over UFC Woman's featherweight divisie:
''Ik wil zeker beide titels verdedigen. Ik zal mijn 135-titel verdedigen en dan zal ik omhoog gaan om mijn 145-titel te verdedigen.''

Henry Cejudo tegen Marlon Moraes:
''Ik zal je niet alleen uitschakelen, ik zal deze titel ook meenemen naar Brazilië en zal het vieren met mijn Brazilianen.''

Marlon Moraes tegen Henry Cejudo:
''Ik zal The Messenger het zwijgen opleggen, niet meer gouden medailles, niet meer elk gevecht met de belt, dit was het. 8 juni zal ik je knockout slaan.''

Francis Ngannou over Junior dos Santos en titelkans:
''Ik ben blij dat ik mag vechten tegen Junior, hij heeft de belt niet maar we weten allemaal dat hij een kampioen is. Hij vecht als een [kampioen], ziet eruit als een [kampioen], na dit gevecht zal er geen onduidelijkheden zijn over de volgende stap. Hierna praten we alleen over de titel.''

Robbie Lawler over Ben Askren rematch en Tyron Woodley:
''Nee, ik maak me niet druk om wat er in het verleden is gebeurd. Het draait allemaal om het beter worden. Werken aan mijn skills, dit is een groot gevecht, Main Event, Minneapolis, ik heb gewoon zin om te vechten en om iemand een pak slaag te geven.''

Anthony Smith over Luke Rockhold:
''Die gast is een f*cking stuk stront. F*ck Rockhold. De eerst volgende mogelijkheid die ik krijg, zal ik een gat boren door Luke Rockhold's f*cking gezicht. Dat beloof ik jullie.''

Junior dos Santos over snellere terugkeer naar de Octagon:
''Nou, we kunnen niet een goede mogelijkheid missen, dat kan ik niet weerstaan. Dit gevecht had in het verleden al moeten gebeuren, het gebeurd nu, dus ik ben blij dat ik tegen hem mag vechten. Iedereen praat over hem en zijn kracht, voor mij is dat een uitdaging waarna ik opzoek ben. Ik wil de kampioen weer worden en daarvoor moet ik hem trotseren.''

Kevin Lee over stap naar welterweight:
''Het is gewoon het juiste moment, je ziet veel andere naar boven stappen en meer succes hebben etc. Maar ik focus me gewoon op mezelf, ik denk dat ik gezonder zal aankomen bij het gevecht door niet die extra 16 pond te moeten cutten.''

Holly Holm over de underdog positie:
''Betreffende de underdog positie, veel mensen vragen mij of het mij voed om de underdog te zijn, en dat doet het ook. Niet omdat ik iedereen het tegendeel wil bewijzen, maar de uitdaging voor mezelf om te laten zien dat ik het kan.

Dana White over Cormier vs. Lesnar:
''Om serieus te zijn, dat gevecht is nog niet eens in de maak. Dat gevecht zal ten eerste misschien niet eens gebeuren. We hebben nog niet eens gesproken met Brock. Ik weet niet of hij nog zal vechten maar we hebben nu nog geen datum voor hem. Het eerste gevecht zal misschien wel tegen Stipe (Miocic red.) zijn.''

Rafael dos Anjos over Kevin Lee:

''We waren bezig met verschillende opties. We waren in onderhandeling met Nick Diaz en Masvidal. Masvidal vecht nu tegen Ben en het gevecht met Nick werkte niet. Kevin Lee was een top vijf vechter in de lightweight divisie. Hij is een taaie gast en ik weet zeker dat ervoor gaat, het zal een leuk gevecht worden.''

Rose Namajunas over het acclimatiseren in Brazilië:
''Ik vind dat als je moet acclimatiseren dan ben je er niet klaar voor. Dus ik zal waarschijnlijk op maandag of dinsdag (tijdens fightweek red.) aankomen. We zijn bezig aan een missie, we gaan erin en er weer uit.''

Jessica Andrade over titelgevecht in Brazilië:
''Ja, ik was zeer verrast dat ik het aanbod kreeg om in Brazilië te vechten. Drie jaar geleden vocht ik voor het laatst in Brazilië. Ik was nog meer verrast dat Rose mij de mogelijkheid heeft gegeven om dit te doen. Ik hoop dat ze goed behandelt wordt in Brazilië, aan het einde van de dag zijn we vechtsters en geen vijanden.''

Alexander Gustafsson over 'neerbuigende' uitspraak naar Smith:
''Nee, ik ben hier om tegen de beste te vechten en ze te verslaan. Als ik dat niet kan, dan weet ik het niet meer. Dat bedoelde ik met die uitspraak. Anthony is een taaie gast, hij komt om te vechten, net als ik. Ik kan niet wachten om hem een warm welkom te geven in Stockholm.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk