next event
search
Daan Duijs blijft ongeslagen!Bron foto:

Daan Duijs blijft ongeslagen!

May 5, 2019 Gisteren stond de ongeslagen Daan Duijs tegenover de eveneens ongeslagen Gerardo Fanny tijdens het MTBG Goch event.

De ongeslagen prospects, Daan Duijs en Gergardo Fanny kwamen elkaar tegen in de ring en iemand zou zijn eerste professionele verlies gaan krijgen.

De prospect, Gerardo Fanny trainend uit Ringersport word gezien (net als zijn tegenstander) als een van de meest belovende MMA-atleten uit Nederland en hij kwam de partij in met vijf overwinningen op zijn naam. De Ossenaar Daan Duijs was eveneens ongeslagen in vijf partijen, hij traint vanuit Van Buel Sports in zijn thuisplaats. Met dezelfde records kon het niet lang gaan duren voor dat deze twee elkaar eens zouden ontmoeten in de kooi/ring. Dat gebeurde uiteindelijk gisteren in Goch tijdens het MTBG event.

Al snel in de eerste ronde wist Duijs een triangle choke in te zetten die verdedigd werd door middel van een harde slam aan de kant van Fanny. De slam zorgde er echter voor dat de choke nog dieper kwam te zitten en Duijs uiteindelijk won via submission.

Zoals boven beschreven zijn deze twee jongens de top van Nederland in hun gewichtsklasse en zullen ze het beide ver gaan schoppen in hun MMA-carriére.



REACTIES