next event
search
Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2 op UFC 241Bron foto: USA Today Sports

Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2 op UFC 241

May 5, 2019 De UFC Heavyweight divisie zal eindelijk weer vooruitgaan. Daniel Cormier ontmoet Stipe Miocic in een rematch op #UFC241. Wie pakt de winst?
De oponthoud in de UFC Heavyweight divisie is eindelijk voorbij. UFC Heavyweightkampioen Daniel Cormier zal zijn titel op het spel zetten in Anaheim op 17 augustus. DC ontmoet hier voormalig UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic in een rematch. De heren zullen de Honda Center instappen als Main Event.

Rematch
Cormier werd een twee-divisie kampioen nadat hij Miocic versloeg op UFC 226. DC is de enige twee-divisie kampioen uit de UFC-geschiedenis die beide titels heeft verdedigd. In de T-Mobile Arena versloeg hij Miocic via een eerste ronde knockout. Sindsdien verdedigde hij zijn Heavyweighttitel tegen Derrick Lewis. Miocic heeft niet meer gevochten sinds zijn verloren partij met Cormier. De voormalig kampioen bleef wachten op een rematch, en met succes.
REACTIES