next event
search
Duane van Helvoirt verslaat MMA legende Caol UnoBron foto:

Duane van Helvoirt verslaat MMA legende Caol Uno

May 6, 2019 Duane van Helvoirt heeft in Tokyo MMA legende Caol Uno verslagen!

Het 25-jarige jubileum van Shooto vond plaats in Tokyo en Duane van Helvoirt stond tegenover de bekendste naam in zijn carrière namelijk Caol Uno (33-19-5).

De Japanner heeft overal over de hele wereld gevochten in de grootste organisaties zoals, Shooto, Vale Tudo Japan, K-1, DREAM en de UFC. De 43-jarige Uno vocht tegen van Helvoirt zijn 58ste partij maar kon die niet winnend afsluiten. Merendeel van de partij werd op de grond uitgevochten en van Helvoirt wist daar de meeste controle te hebben. De partij heeft een aantal keren op het punt gestaan over te zijn nadat van Helvoirt vanuit fullmount aan het werken was. De taaie Uno gaf zich niet zomaar gewonnen en uiteindelijk won Duane van Helvoirt via unanimous decision.REACTIES