next event
search
Jairzinho Rozenstruik in voorbereiding voor UFC Greenville - Part 7Bron foto: USA Today Sports

Jairzinho Rozenstruik in voorbereiding voor UFC Greenville - Part 7

May 2, 2019 De ongeslagen Surinamer Jairzinho Rozenstruik is bezig aan zijn trainingskamp voor zijn partij tegen Allen Crowder tijdens #UFCGreenville in juni. Check hier deel 7.
Jairzinho ‘Bigi Boi' Rozenstruik
De ongeslagen Bigi Boy heeft momenteel een record van 7-0 en in zijn laatste uiting wist hij zijn UFC debuut tegen Junior Albini met een TKO in de tweede ronde te winnen. Rozenstruik staat bekend om zijn kracht en heeft van zijn zeven overwinningen maar liefst zes TKO/KO’s weten te scoren, je kan wel zeggen dat Bigi Boyeen fan favorite stijl heeft. Hij is al in voorbereiding naar zijn volgende partij tegen Allen Crowder in Aruba, laten wij nou net een collega daar hebben wonen die hem in aanloop naar zijn gevecht gaat volgen. 

UFC Greenville
Rozenstruik zal Crowder treffen in Greenville, South Carolina in Amerika. UFC Fight Night 153 zal haar deuren openen op 22 juni in de Bon Secours Wellness Arena. Het evenement zit momenteel nog in de beginfase en moet nog een flinke metamorfose ondergaan. Er is nog geen Main - en Co Main event bekendgemaakt.

Voorlopige line-up UFC Greenville
Andrea Lee vs. Montana De La Rosa
Allen Crowder vs. Jairzinho Rozenstruik 
Bevon Lewis vs. Darren Stewart
Ashley Yoder vs. Syuri KondoREACTIES