next event
search
UFC Ottawa Free Fight: Donald Cerrone vs Yancy MedeirosBron foto: UFC

UFC Ottawa Free Fight: Donald Cerrone vs Yancy Medeiros

May 1, 2019 Check hier een #UFCOttawa Free Fight: Donald Cerrone vs. Yancy Medeiros. Cerrone zal Al Iaquinta treffen in het Main Event van UFC Ottawa. Bekijk hier het gevecht met Medeiros.
Donald Cerrone (36) kan gezien worden als Mister Zuffa. Zuffa heeft naast de UFC ook de scepter gezwaaid bij WEC, Strikeforce en Pride. Cowboy heeft 41 keer gevochten onder de Zuffa-vlag. Cerrone heeft drie imposante UFC-records op zijn naam staan namelijk; Meeste UFC-overwinningen (22), meeste UFC-finishes (16) en meeste UFC-bonussen (16).

Cowboy vecht sinds 2011 voor de UFC nadat de organisatie de WEC overnam. Sindsdien bewandelde Cerrone 30 keer de weg naar de wereldberoemde Octagon. In 2015 vocht hij voor de UFC Lightweighttitel nadat hij een zegereeks van acht partijen opbouwde. Hier was Rafael dos Anjos echter te sterk. Hierna volgde een uitstapje naar de welterweight divisie. Cowboy begon sterk met vier achtereenvolgende overwinningen. Uiteindelijk waren zijn prestaties wisselvallig op 170 pond waardoor hij terugging naar de lightweight divisie. Hij heeft een MMA-record van 35-11 (1), UFC 22-8.

UFC Fight Night 151: Iaquinta vs. Cerrone, 4 mei 2019, Canadian Tire Centre, Ottawa, Canada

Main Card
Al Iaquinta vs. Donald Cerrone
Derek Brunson vs. Elias Theodorou
Cub Swanson vs. Shane Burgos
Brad Katona vs. Mereb Dvalishvili
Walt Harris vs. Sergey Spivak
Marc-André Barriault vs. Andrew Sanchez

Preliminary Card
Macy Chiasson vs. Sarah Moras
Aiemann Zahabi vs. Vince Morales
Kyle Nelson vs. Matt Sayles
Arjan Bhullar vs. Juan Adams
Mitch Gagnon vs. Cole SmithREACTIES