next event
search
Nate Diaz vs. Anthony Pettis op UFC 241Bron foto:

Nate Diaz vs. Anthony Pettis op UFC 241

May 12, 2019 Nate Diaz zal na drie jaar terugkeren in de UFC-Octagon. Hij treft voormalig UFC-kampioen Anthony Pettis. Wie pakt de winst? #UFC241
Nate Diaz zal na afwezigheid van drie jaar weer terugkeren in de wereldberoemde UFC-Octagon. Hij zal voormalig UFC Lightweightkampioen ontmoeten in de Honda Center in Anaheim. Het gevecht zal plaatsvinden op welterweight.

UFC 202
Diaz vocht voor het laatst in 2016 toen hij een dubbele ontmoeting had met voormalig UFC Feather - en Lightweightkampioen Conor McGregor. Het salarisstrookje van Diaz veranderde dusdanig dat hij niet meer voor minder wilde vechten. Nu zal hij toch weer de weg bewandelen naar de kooi om zijn MMA-carrière een nieuw leven in te blazen.

UFC Fight Night 148
Sinds het laatste gevecht van Nate Diaz bewandelde Pettis zeven keer de weg naar de Octagon. Zijn laatste partij dateert van 23 maart op UFN 148, waarin hij voormalig titeluitdager Stephen Thompson op indrukwekkende wijze versloeg. Showtime versloeg Wonderboy via een tweede ronde knockout in Nashville. Het was de eerste keer dat Thompson knockout geslagen was.

UFC 241
De eerste drie partijen van UFC 241 zijn veelbelovend. In het Main Event zal UFC Heavyweightkampioen Daniel Cormier zijn titel verdedigen in een rematch met Stipe Miocic. Daarnaast zullen Yoel Romero en Paulo Costa elkaar eindelijk treffen na drie eerdere pogingen. UFC 241 zal plaatsvinden op 17 augustus in de Honda Center, in Anaheim.



REACTIES