next event
search
Yoel Romero wint $27 miljoen in rechtszaak tegen supplement bedrijfBron foto:

Yoel Romero wint $27 miljoen in rechtszaak tegen supplement bedrijf

May 29, 2019 De 42-jarige Yoel Romero hoeft niet meer voor het geld te vechten. De Soldier of God mag zich multi-miljonair noemen na zijn gewonnen rechtszaak.
Yoel Romero werd in 2016 op de hoogte gesteld door de United States Anti Doping Agency voor een mogelijke Anti-Doping overtreding. De Soldier of God liet weten dat hij niks gebruikt en dat de oorzaak een besmet supplement moet zijn. Romero maakte een deal voor een schorsing van een halfjaar en begon een rechtszaak tegen Gold Star Performance Products, met succes.

$27,450.000
ESPN-journalist Ariel Helwani bracht het nieuws tijdens de laatste editie van de Ariel Helwani MMA Show, waarin hij in gesprek was met Romero's manager Abraham Kawa.

''Yoel Romero heeft in totaal $27.45 miljoen gekregen, 3 miljoen voor verloren loon, 3 miljoen voor reputatie schade en 3 miljoen voor emotionele schade,'' aldus Helwani. ''Vermenigvuldig dat met drie wegens de New Jersey's consumenten fraude act.''

''God is goed''
De Soldier of God reageerde kort via social media over zijn gewonnen rechtszaak. Romero zal in augustus Paulo Costa treffen op UFC 241.




REACTIES