next event
search
Bellator 223 Post Fight: Costello Van SteenisBron foto:

Bellator 223 Post Fight: Costello Van Steenis

Jun 24, 2019 Costello van Steenis wist afgelopen zaterdag tijdens Bellator Londen korte metten te maken Mike Shipman. Check hier wat hij na het gevecht te zeggen had in zijn post-fight interview.

"The Spaniard" Costello van Steenis stond tegenover zijn grootste uitdaging in de vorm van Mike Shipman met een record van 13-1. Na een gelijke eerste ronde kwamen de twee in de tweede ronde in de clinch terecht. "The Spaniard" stond met zijn rug tegen de kooi en wist met heel weinig ruimte enorm veel kracht te creëren en zijn tegenstander met twee korte ellebogen aan te slaan. Shipman ging naar het canvas en van Steenis volgde daarop met harde ground and pound waardoor de scheidsrechter moest instappen.

Costello van Steenis boekte daarmee zijn grootste overwinning van zijn carrière en hij is nog lang niet klaar liet hij aan de pers weten na de partij. Hij zoekt naar tegenstanders die hoger dan hem gerankt zijn en is op jacht naar die titel. Op het moment van het interview was het nog niet duidelijk dat Mousasi zijn titel zou verliezen, maar "The Spaniard" gaf al aan zodra Mousasi omhoog zou gaan in gewicht dat hij klaar is om die titel te claimen. Bekijk het volledige interview hieronder.



REACTIES