next event
search
Bert Kops: 'Scott Coker heeft ons een rematch beloofd'Bron foto: Bellator MMA

Bert Kops: 'Scott Coker heeft ons een rematch beloofd'

Jun 23, 2019 Gegard Mousasi verloor gister zijn Bellator Middleweighttitel van Rafael Lovato Jr. maar krijgt gelijk de kans om de titel terug te winnen. Pakt Mousasi de rematch?
Voormalig Bellator Middleweightkampioen Gegard Mousasi verloor gister zijn titel in London. De BJJ-specialist hield zich aan zijn game plan en wist Mousasi voor een groot deel op de grond te houden. Trainer Bert Kops laat weten dat Bellator-president Scott Coker een remacht heeft beloofd.

Rematch
Kops heeft via instagram stories een verhaal gedeeld van armeniamma_official waarin Kops aangeeft dat Coker een rematch heeft beloofd.

''Het gaat goed met Gegard, een beetje teleurgesteld maar dat is normaal,'' aldus Kops. ''Gegard was scherp in de kleedkamer, in de kooi was hij te voorzichtig, we weten nog niet hoe dat kwam. Hij zal sterker terugkomen, hij heeft nog nooit twee keer achter elkaar verloren. Scott Coker heeft ons een rematch beloofd, in de rematch zal Gegard hem zeker knockout krijgen.''

Nederlanders
Bellator London was een groot evenement voor Nederlands MMA en hier werd dan ook groots uitgepakt door Spike NL. Spike stelde een fantastisch duo aan om de partijen van commentaar te voorzien. Voormalig Strikforce Women's  Bantamweightkampioen Marloes Coenen en 'gepensioneerd' MMA-atleet Stefan Struve. Melvin Manhoef, Costello van Steenis en Denise Kielholtz wisten  de Bellator-kooi wel te verlaten met een overwinning.



REACTIES