next event
search
'Colby Covington vs. Robbie Lawler Main Event voor UFC Newark'Bron foto:

'Colby Covington vs. Robbie Lawler Main Event voor UFC Newark'

Jun 25, 2019 Colby Covington gaat niet meer wachten op een titelgevecht en ontmoet Robbie Lawler op #UFCNewark. Who you got?
Voormalig interim UFC Welterweightkampioen Colby Covington zal volgens de laatste berichten toch niet wachten op een titelgevecht. Inplaats daarvan zal hij voormalig UFC Welterweightkampioen Robbie Lawler treffen in het Main Event van UFC Newark op 3 augustus.

UFC Newark
Het evenement in Newark, New Jersey, zal de 5e editie worden van de UFC on ESPN kaarten. De deuren zullen geopend worden in de Prudential Center en zal volgens de laatste geruchten Choas vs. Ruthless als Main Event krijgen. ESPN liet maandag weten dat de partij verbaal akkoord.

Covington
Choas vocht vorig jaar juni voor het laatst toen hij voormalig UFC Lightweightkampioen Rafael dos Anjos versloeg voor de interim UFC Welterweighttitel. Sindsdien is Covington alleen bezig met een cringy act en wilde hij alleen vechten als het voor de titel was. Hij kreeg een titelpartij aangeboden tegen de toenmalig kampioen Tyron Woodley maar was niet instaat om te vechten wegens een blessure.

Lawler
Voormalig UFC Welterweightkampioen Robbie Lawler komt van een controversieel verliespartij af tegen Ben Askren, Ruthless. Oorspronkelijk zou hij voormalig UFC Welterweightkampioen Tyron Woodley dit weekend treffen in het Main Event van UFC Minneapolis, maar The Chosen One moest zich terugtrekken wegens een blessure. Lawler won in 2017 voor het laatste toen hij Donald Cerrone versloeg via unanimous decision.





REACTIES