next event
search
Hesdy Gerges is vrijgesproken in zijn doping zaakBron foto:

Hesdy Gerges is vrijgesproken in zijn doping zaak

Jun 29, 2019 Een paar maanden geleden werd er het nieuws verspreid dat Hesdy Gerges gepakt zou zijn wegens doping. Vandaag laat Gerges weten dat zijn zaak is afgesloten zonder bewijs van doping.

Een aantal maanden geleden werd het nieuws naar buiten gebracht dat Hesdy Gerges doping gebruikt zou hebben tijdens zijn partij tegen Badr Hari. Vandaag laat Gerges weten dat zijn zaak is afgesloten door het gebrek aan bewijs en dus onschuldig is bevonden.

Het is een lange zaak geweest maar uiteindelijk heeft Hesdy Gerges het nieuws waar hij op zat te wachten. Er is geen prestatie bevorderde stof gevonden in Gerges zijn urine, ook waren al zijn waardes prima op pijl. Door het gebrek van bewijs en gaten in het gehele verhaal is de zaak afgesloten en is Gerges vrijgesproken. Hij laat van zichzelf horen via Instagram.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wisten jullie nog een paar maanden geleden dat er in elke krant en op tv overal te lezen en te zien was dat ik gepakt was met doping en een jarenlange schorsing aan me broek zou krijgen? Wisten jullie nog dat ze me na al die poeha opeens een schikkingsvoorstel deden omdat ze door kregen dat ze een heel onsamenhangend verhaal tegen mij hadden? Wisten jullie nog dat ik het sanctievoorstel “een waarschuwing” niet ondertekende omdat ik geen waarschuwing nodig heb voor iets dat ik niet gedaan heb!? Doordat ik niet tekende belde ze en mailde ze me constant om me over te halen toch te tekenen en zeiden ze dat het bij de rechter verkeerd kan aflopen bla bla. Ik zei ik teken niet voor iets wat ik niet gedaan ben. Gisteravond was de rechtszaak anderhalf jaar naar data van de wedstrijd. De uitspraak van de rechter was dat hij geen uitspraak ging doen omdat ie een heel rommelige zaak had waar veel stukken miste die de autoriteiten niet voor mekaar hadden en dus doping gebruik niet bewezen kon worden. Dus weer is het zoals ik al zei! Wanneer gaan jullie nou is inzien dat je mij niet klein krijgt!? Hesdy is gewoon winnaar van de wedstrijd zonder dopinggebruik! NU MOETEN ALLE MEDIA DIT OPPAKKEN EN MIJN NAAM RECTIVISEREN! Maar dat gebeurd vast niet! Osu! #FIGHTERHEART

Een bericht gedeeld door Hesdy Gerges (@hesdygerges) op 29 Jun 2019 om 12:27 (PDT)




REACTIES