next event
search
Bellator Featherweight World Grand Prix compleetBron foto: Bellator MMA

Bellator Featherweight World Grand Prix compleet

Jul 16, 2019 Robin van Roosmalen en Aaron Pico ontbreken in het 16-mans featherweighttoernooi. #BellatorWGP
Het was al bekend dat Bellator MMA groots zou uitpakken voor haar 16-mans Featherweighttoernooi. Gister werd het deelnemersveld bekendgemaakt met onder andere de voormalig Bellator Featherweightkampioenen Daniel Straus, Pat Curran en voormalig Bellator Bantamweightkampioen Darrion Caldwell.

Bellator Featherweight World Grand Prix
Het toernooi begint via achtste finales verdeeld over twee evenementen. Bellator 226 zal plaatsvinden op 7 september in San Jose en zal haar deuren openen in de SAP Center. Bellator 228 zal later in de maand plaatsvinden op 28 september en zal haar deuren openen in The Forum. Patricio Freire is de huidige Feather - en Lightweightkampioen en zal logischerwijs iedere partij zijn titel op het spel zetten. Hij start zijn toernooi op Bellator 228 tegen Juan Archuleta. Naast de Bellator Featherweight World Grand Prix gordel, Bellator MMA Featherweightgordel zal de winnaar ook een bedrag van $1.000.000 krijgen.

Robin van Roosmalen
Twee maanden geleden werd bekendgemaakt dat Van Roosmalen zich volledig gaat concentreren op MMA en dat hij heeft getekend bij Bellator MMA. Bellator-president Scott Coker maakte bij de bekendmaking een link naar de Featherweight Grand Prix, maar Pokerface zal uiteindelijk toch ontbreken. Ook Bellator's rising star Aaron Pico zal niet deelnemen. Pico verloor zijn laatste twee partijen. Tijdens The Ariel Helwani MMA Show gaf Coker aan dat er nog altijd vechters kunnen instromen door middel van blessures.REACTIES