next event
search
Germaine de Randamie wil niet wachten op Amanda NunesBron foto: MMA Junkie

Germaine de Randamie wil niet wachten op Amanda Nunes

Jul 16, 2019 Germaine de Randamie wil niet gaan stilzitten om te wachten op een rematch met UFC Women's Bantamweightkampioene Amanda Nunes. What's next voor The Iron Lady?
Germaine de Randamie bewees afgelopen weekend dat ze oprecht de nr. 1 Women's Bantamweight uitdaagster is. The Iron Lady versloeg de ongeslagen rising star Aspen Ladd binnen 16 seconden via een technische knockout in Sacramento, Californië.

Actief
Gister was De Randamie te gast in The Ariel Helwani MMA Show waarin ze aangaf dat ze actief wil blijven. The Iron Lady wil graag een rematch met Amanda Nunes maar heeft geen trek om te wachten, mocht The Lioness ervoor kiezen om eerst haar Women's Featherweighttitel te gaan verdedigen.

''Weetje wat het is, ik wil Nunes graag hebben [als volgende partij], begrijp me niet verkeerd, ik wil die partij graag hebben,'' aldus voormalig UFC Women's Feahterweightkampioene De Randamie. ''Maar ik heb gehoord dat Amanda eerst haar 145-titel wil verdedigen. Ik ben niet zo actief geweest, dus ik heb zoiets van, als zij haar 145-titel eerst gaat verdedigen, dan wil ik actief blijven en niet wachten. Dan wil ik tussendoor vechten. Maar als ze zegt, 'Ik wil eerst tegen Germaine vechten', dan ben ik er klaar voor.''

Verleden
De Randamie geeft aan dat ze zich niet druk maakt om haar verleden en haar keus om niet te vechten tegen Cris Cyborg. Mocht een titelgevecht niet aan de orde zijn dan vecht ze gewoon lekker door.

''Het grappige is Ariel, het maakt mij niets uit. Zelfs als ik nog een paar keer moet vechten [voor een titelgevecht], dan vecht ik nog een paar keer. Ik vind vechten gewoon leuk. De UFC gaat naar Nieuw-Zeeland, ik houd van reizen dus ik zou graag naar Nieuw-Zeeland willen. Als ik moet wachten of de UFC wil me geen titelgevecht geven. Dan heb ik daar vrede mee maar laat me dan op een mooie trip naar Nieuw-Zeeland gaan. De mensen zijn daar goed en ik heb een aantal geweldige fans in Nieuw-Zeeland, daar wil ik graag heen.''

Rematch
De Randamie is bezig aan een sterke reeks in de UFC. Ze won haar laatste vijf partijen tegen achtereenvolgens Larissa Pacheco, Anna Elmose, Holly Holm (UFC Women's Featherweighttitelgevecht red.), Raquel Pennington en daar werd afgelopen weekend Aspen Ladd aan toegevoegd. Haar enige UFC-verliespartij is afkomstig van de huidige UFC Women's Bantam en Featherweightkampioene Amanda Nunes. In 2013 was The Lioness te sterk via een eerste ronde technische knockout.REACTIES