next event
search
Corey Anderson en Johnny Walker willen elkaar treffen op UFC 244Bron foto: MMA News

Corey Anderson en Johnny Walker willen elkaar treffen op UFC 244

Jul 30, 2019 Corey Anderson en Johnny Walker hebben wel oren naar een confrontatie op #UFC244 Who you got?
Corey Anderson jaagde een lange tijd op UFC Light Heavyweightkampioen Jon Jones. Vorige week verstoorde hij een Meet & Greet van Jones en de twee proberen elkaar regelmatig uit de tent te lokken via sociale media. Echter, gaf UFC-president Dana White aan dat het niet tot een confrontatie gaat komen waardoor Anderson zijn pijlen ergens anders op moest richten.

UFC 244
Hierdoor besloot Overtime hot prospect Johnny Walker uit te dagen voor een confrontatie op UFC 244 in New York.Het evenement staat gepland voor 2 november 2019 en zal haar deuren openen in de Madison Square Garden.''Ik wilde de 'koning' onttronen, maar zij willen dat ik een trein ontspoor, Johnny Walker denkt dat hij klaar is voor het grote werk, tijd om de rode loper uit te gooien,'' aldus Anderson. ''Ontmoet me in het land der mogelijkheden, NYC, MSG, 2 november.''

Nieuwe koning
Johnny Walker laat in de reacties weten dat hij er klaar voor is en dat de UFC Light Heavyweightdivisie een nieuwe koning nodig heeft.''Laten we samen dansen, en wat plezier hebben, LHW heeft een nieuwe koning nodig,'' aldus Walker.REACTIES