next event
search
Yair Rodriguez vs. Jeremy Stephens Main Event UFC MexicoBron foto: UFC

Yair Rodriguez vs. Jeremy Stephens Main Event UFC Mexico

Jul 30, 2019 Yair Rodriguez zal samen met Jeremy Stephens het Main Event verzorgen van #UFCMexico op 21 september. Who you got? #UFCMexicoCity
De Mexicaanse fans kunnen een landgenoot gaan aanmoedigen in het Main Event van UFC Mexico. The Ultimate Fighter: Latin America winnaar Yair Rodriguez zal het hier opnemen tegen Jeremy Stephens. De twee featherweights zullen vechten op de UFC on ESPN +17 kaart, ook wel bekend als UFC Fight Night 159.

UFC Mexico
De organisatie zal haar deuren openen in de Mexico City Arena en het evenement zal plaatsvinden op 21 september 2019. Eerder werd al bekendgemaakt dat de Mexicaanse Alexa Grasso de Octagon instapt met de voormalig UFC Women's Strawweightkampioene Carla Esparza.

#7 Rodriguez vs. #8 Stephens
Pantera wordt gezien als één van de rijzende sterren in de featherweight divisie. Rodriguez wist zeven van zijn acht UFC-partijen te winnen. Zijn laatste partij werd bekroond tot Fight of the Year waarin hij de Korean Zombie in de laatste seconde van de partij knockout kreeg via een elleboog. Lil Heathen hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen in Mexico. Stephens verloor zijn laatste twee partijen van respectievelijk José Aldo en Zabit Magomedsharipov. 
REACTIES