next event
search
Dana White over volgende tegenstander Henry Cejudo: 'Joseph Benavidez'Bron foto:

Dana White over volgende tegenstander Henry Cejudo: 'Joseph Benavidez'

Jul 17, 2019 UFC Fly - en Bantamweightkampioen Henry Cejudo krijgt Joseph Benavidez aangewezen als volgende tegenstander. Wie pakt de rematch?
Champ Champ Henry Cejudo heeft de tegenstanders voor het uitkiezen nu hij zowel de Flyweighttitel als de Bantamweighttitel in zijn bezit heeft. Afgelopen weekend sloot veteraan Urijah Faber zich aan dat rijtje. UFC-president Dana White weet echter al wie Tripe C volgende tegenstander wordt.

Flyweight titelgevecht
Cejudo, herstellende van een schouderblessure, heeft zijn doel bereikt door de 125-divisie in leven te houden. Zijn volgende partij zal dan ook, volgens de laatste berichten, hier afspelen. In gesprek met TMZ Sports laat White weten dat Benavidez zijn rematch krijgt.

''Joe (Benavidez) ja,'' aldus White. ''Hij moet nu die titel verdedigen. Hij zal naar 125 (flyweight red.) gaan om die titel te verdedigen en daarna kijken we verder tegen wie hij moet vechten. Zolang Cejudo bereidt is om beide titel te verdedigen, ik denk dat hij iemand is die beide titels kan dragen, in beide divisies.

Benavidez vs. Cejudo
De twee flyweights troffen elkaar al eens in 2016. Destijds trok Benavidez aan het langste eind via een split decision. Het gevecht was onderdeel van het 24e seizoen van The Ultimate Fighter waar Benavidez en Cejudo de hoofdcoaches waren.REACTIES