next event
search
Germaine de Randamie staat dit weekend weer in de octagonBron foto:

Germaine de Randamie staat dit weekend weer in de octagon

Jul 11, 2019 Germaine de Randamie staat dit weekend tegenover ongeslagen Aspen Ladd tijdens UFC Sacramento. Wie pakt de winst?

Voormalig featherweight kampioen Germaine de Randamie zal dit weekend tegenover Aspen Ladd staan in het main event van UFC Sacramento. DItmaal vecht ze weer in haar eigen gewichtsklasse namelijk bantamweight, waar ze ook nog eens de 'number one contender' is. Met een spectaculaire winst over Aspen Ladd zal ze dan ook naar alle waarschijnlijkheid een 'titleshot' kunnen verdienen tegen kampioen Amanda Nunes.

Dat Germaine de Randamie een ras echte knokker is blijkt wel uit het feit dat ze al 20 jaar meedraait in de vechtsportwereld. Toen ze 15 was vocht ze haar eerste kickboks partij en wist toen 46 winstpartijen te draaien, tien titels binnen te halen in zeven verschillende organisaties en in drie verschillende gewichtsklasse. Daar bovenop heeft ze ook nog eens tegenover een man gestaan in een kickbokswedstrijd, een wedstrijd die ze won op KO.

Dat zijn behoorlijke prestaties maar ook heeft ze UFC goud om haar middel gehad en dat smaakt naar meer. Wie weet kunnen we na dit weekend weer een titelgevecht verwachten voor de Utrechtse knokker.



REACTIES