next event
search

Rico Verhoeven vs. Badr Hari 2 in december in Arnhem

Jul 11, 2019 De kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari zullen in december weer tegenover elkaar staan in de Gelredome. Wie pakt de rematch?

De Gelredome te Arnhem zal het strijdtoneel worden voor een van de meest geanticipeerde kickboks rematches. Badr Hari zal namelijk voor de tweede keer gaan proberen om Rico Verhoeven van zijn troon te stoten. De twee kickboksers lieten via hun social media al wat hints vallen dat de partij er aan zat aan te komen maar verwacht word dat Glory het vandaag officieel naar buiten gaat brengen. Gisteren tweette de organisatie al een Romeinse 2 met daarbij #unfinishedbusiness.


De partij gaat zich dus ditmaal in Nederland afspelen in plaats van Oberhausen waar de eerste partij plaatsvond. Dat gevecht eindigde telleurstellend nadat Hari zich blesseerde tijdens de partij. Verhoeven vroeg gelijk na de partij om een rematch. De partij had niet eerder kunnen afspelen aangezien Hari nog geshorst is op het moment maar het einde is in zicht en zal de meest geanticipeerde rematch in het kickboksen eindelijk plaats gaan vinden op 21 december in de Gelredome te Arnhem.

Wie gaat er deze keer met de winst naar huis?REACTIES