next event
search
Michael Page vs. Richard Kiely Co-Main Event Bellator DublinBron foto: Bellator MMA

Michael Page vs. Richard Kiely Co-Main Event Bellator Dublin

Jul 17, 2019 Richard Kiely heeft zichzelf naar een confrontatie met Michael Page gepraat. De twee zullen het nu uitvechten op #BellatorDublin.
Michael Page zag zijn ongeslagen record en zijn win-streak van veertien partijen beëindigt worden door Douglas Lima tijdens halve finale van de Bellator MMA Welterweight World Grand Prix afgelopen mei. Venom keert nu terug naar de Bellator-kooi in Dublin, waar hij Richard Kiely zal treffen.

Trash talk
Richard Kiely heeft de partij eigenhandig op de been gezet door Page constant te porren via sociale media. Venom besloot op zijn beurt om erop te reageren en zo ontstond er een ware 'beef' die met veel interesse werd gevolg door de fans. Page vocht zijn laatste partij tegen voormalig Bellator Welterweightkampioen Lima die een MMA-record heeft van 31-7. Kiely heeft daarentegen een MMA-record van 3-1. 

Bellator Dublin
Het evenement zal plaatsvinden op 27 september en zal haar deuren openen in de 3Arena in Dublin, Ierland. Het Main Event zal verzorgd worden door James Gallagher vs. Cal Ellenor.REACTIES