next event
search
Spike x Vechtersbazen #7 - Costello van Steenis & Ilias BulaidBron foto: Spike x Vechtersbazen

Spike x Vechtersbazen #7 - Costello van Steenis & Ilias Bulaid

Jul 29, 2019 Vandaag komen Costello van Steenis en Ilias Bulaid langs in de studio van Spike x Vechtersbazen. Bekijk hier aflevering 7
Spike en Vechtersbazen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw concept op te zetten. Vechtersbazen presentator Dennis Kornman wordt hierin vergezeld door oud Strikeforce Women's Bantamweightkampioene Marloes Coenen.

Spike x Vechtersbazen
De afleveringen zijn elke maandag vanaf 16.00u. te volgen via het YouTube kanaal van Spike Sports NL of je kunt kiezen voor de audio uitzending in de vorm van een podcast. Eerder kwamen Bert Kops, Nieky Holzken, Gegard Mousasi, Mike Passanier, Alistair Overeem en Ernesto Hoost langs in de studio. Aarzel dan ook niet om deze terug te kijken!REACTIES