next event
search
Stephen Thompson wil Rafael dos Anjos treffen op UFC 244Bron foto: Give me Sport

Stephen Thompson wil Rafael dos Anjos treffen op UFC 244

Jul 31, 2019 Stephen Thompson hoopt Rafael dos Anjos te treffen in de Madison Square Garden op #UFC244. Who you got?
Stephen Thompson vocht tweemaal voor de UFC Welterweighttitel maar wist zich beide keren niet te kronen tot kampioen. Hij wist zich te revancheren tegen Jorge Masvidal maar is sindsdien bezig aan een kleine neerwaartse spiraal. Zijn laatste twee partijen gingen verloren tegen Darren Till en Sergio Pettis.

Madison Square Garden
In gesprek met MMA Junkie laat Wonderboy weten dat hij voormalig UFC Lightweightkampioen Rafael dos Anjos wil treffen op UFC 244. Het evenement staat gepland voor 2 november en zal haar deuren openen in het historische Madison Square Garden.

''Ik weet dat RDA en ik beide van een verlies afkomen, dus het is misschien het goede moment voor hem om te herstellen en om dat wellicht te doen in de MSG, dat zal cool zijn,'' aldus Thompson.

Sergio Pettis
Afgelopen maart ging Thompson voor het eerst knockout door voormalig UFC Lightweightkampioen Sergio Pettis.

''Ik vond het erger dat het zo snel ging. Ik werd knockout geslagen in de tweede ronde ook al was ik het gevecht aan het winnen. Ik had liever drie rondes gevochten en dat mijn tegenstander harder gewerkt had en dat ik 100% was.''

''Mijn laatste gevecht was een van die geluksstootjes,'' vervolgde Thompson. ''Dat kan bij iedereen gebeuren in deze divisie of in deze sport. Ik verlies liever dat ik totaal overklast word dan dat ik knockout ga wetend dat ik het gevecht aan het winnen was.''REACTIES