next event
search
UFC flyweight prospect Maycee Barber treft Gillian Robertson op UFC BostonBron foto:

UFC flyweight prospect Maycee Barber treft Gillian Robertson op UFC Boston

Jul 31, 2019 Maycee Barber zal Gillian Robertson ontmoeten in de Octagon op #UFCBoston Who you got?
Maycee Barber wordt gezien als één van de toekomstige gezichten van de UFC flyweightdivisie. The Future is slechts 21-jaar en heeft een ongeslagen MMA-record van 7-0. Barber kwam de UFC binnen via Dana White's Tuesday Night Contender Series en vocht daarna nog twee keer voor de organisatie. ESPN weet te melden dat The Future zich weer kan opmaken voor een Octagon-return.

UFC Boston
Barber zal Gillian Robertson treffen op UFC Boston, ook wel bekend als UFC on ESPN 6. Het evenement staat gepland voor 18 oktober en zal plaatsvinden in de TD Garden. In het Main Event zal voormalig UFC Middleweightkampioen Chris Weidman zijn Light Heavyweightdebuut maken tegen Dominick Reyes.

Gillian Robertson
De 24-jarige Canadees is hard op weg naam te maken in de UFC flyweightdivisie. The Savage was onderdeel van het 26e seizoen van The Ultimate Fighter die centraal stond om de inauguratie van de Women's flyweight divisie. Robertson beschikt over de meeste overwinningen (4) en finishes (4) in de 125 pond vrouwendivisie. Ze heeft een MMA-record van 7-3. 
REACTIES