next event
search
'Al Iaquinta vs. Dan Hooker op UFC 243 in Melbourne'Bron foto:

'Al Iaquinta vs. Dan Hooker op UFC 243 in Melbourne'

Aug 13, 2019 Al Iaquinta en Dan Hooker zijn akkoord gegaan om elkaar te treffen op UFC 243. Who you got? #UFC243
Dan Hooker heeft weer een nieuwe sparringspartner gevonden na zijn gewonnen partij afgelopen maand. The Hangman versloeg James Vick op UFC on ESPN 4 via een eerste ronde knockout. Tijdens zijn Octagon-interview liet Hooker merken dat hij graag acte de presence wil geven in Melbourne, Australië.  Het ziet ernaar uit dat zijn wens uit zal komen in de vorm van Al Iaquinta.

UFC 243
Het PPV-evenement staat in het teken van het titelgevecht tussen UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker vs. interim UFC Middleweightkampioen Israel Adesanya. Het staat gepland voor 5 oktober en zal haar deuren openen in het Marvel Stadium die plaats heeft voor 60.000 fans. ESPN-journalist Ariel Helwani bracht het nieuws via sociale media.


''Al Iaquinta vs. Dan Hooker zijn verbaal akkoord gegaan voor UFC 243 op 5 oktober in Melbourne, Australië, meerdere bronnen heeft dit verteld aan ESPN,'' aldus Helwani.REACTIES