next event
search
'Anthony Johnson keert volgend jaar terug in Octagon'Bron foto: USA Today Sports

'Anthony Johnson keert volgend jaar terug in Octagon'

Aug 28, 2019 Voormalig UFC Light Heavyweighttitel uitdager Anthony Johnson is bezig aan een UFC-terugkeer. Tegen wie wil je Johnson zien vechten?
Anthony Johnson lijkt zijn weg terug naar de Octagon gevonden te hebben. Rumble ging in 2017 met pensioen nadat hij voor de tweede keer naast de titel greep tegen Daniel Cormier. Johnson ging zich vervolgens focussen op de medicinale cannabis en is onderdeel van de Bare Knuckle Fighting Championship. Nu laat zijn manager weten dat Rumble terug zal keren.

Maart 2020
In gesprek met ESPN-journalist Brett Okamoto laat manager Ali Abdelaziz weten dat Johnson bezig is met een UFC-terugkeer. Rumble in maart 2020 zijn UFC heavyweightdebuut maken.


''Gepensioneerde UFC veteraan Anthony Johnson is van plan om competitief terug te keren in maart 2020, dit vertelde Johnson's manager Ali Abdelaziz aan ESPN's Brett Okamoto.''

Gewichtsklassen
Rumble heeft een aantal divisies gezien binnen de UFC. Hij begon zijn UFC-carrière in de welterweightdivisie. Vocht vervolgens regelmatig op catchweight en werd hierdoor ontslagen in 2012. Twee jaar later kwam hij terug op light heavyweight en zijn derde terugkeer zal dus op heavyweight zijn. Volgens manager Abdelaziz focust Rumble zich op Alistair Overeem en Junior dos Santos. Via sociale media liet Johnson cryptisch weten dat hij waarschijnlijk begonnen is aan zijn terugkeer. 
REACTIES