next event
search
Germaine de Randamie: 'Mentaal en fysiek ben ik zoveel beter dan ik ooit ben geweest' Bron foto: MMA Junkie

Germaine de Randamie: 'Mentaal en fysiek ben ik zoveel beter dan ik ooit ben geweest'

Aug 27, 2019 Germaine de Randamie praat met Ariel Helwani over haar aankomende titelgevecht met UFC Women's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes. Bekijk hier het interview. #UFC245
Voormalig UFC Women's Featherweightkampioene Germaine de Randamie krijgt de kans om revanche te nemen op UFC Women's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes. In 2013 verloor ze haar enige UFC-gevecht tegen The Lioness via een eerste ronde technische knock-out. 

UFC 245
Het PPV-evenement staat gepland voor 14 december en zal haar deuren openen in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika. De Randamie zal Nunes uitdagen voor haar UFC Women's Bantamweighttitel. De Iron Lady laat in gesprek met Ariel Helwani weten dat ze mentaal en fysiek beter dan ooit is, en dat ze meer geniet dan zes jaar geleden. 

''Oh Ariel, ik ben hier zo klaar voor,'' aldus De Randamie. ''Het meest belangrijke is dat ik controle heb over hoe ik reageer op de situatie en ik focus me alleen om de beste GDR te zijn die ik kan zijn. Het wordt een heel lastig gevecht voor mij, maar ook voor Amanda. Ik kan nu iets brengen wat ik zes jaar geleden nog niet kon brengen. Ik ben een andere vechtster, zij is een andere vechtster dus het zal een ander gevecht worden. Het verleden zal altijd het verleden blijven en mensen kunnen dat steeds naar voren halen, maar op 14 december is het aan mij om alles in de Octagon achter te laten en de monden te snoeren.''

''Ik geniet ervan om dit te doen, ik geniet ervan om hier te zijn, ik houd hiervan en waardeer het meer dan voorheen,'' vervolgde De Randamie. ''Ik heb veel gewerkt aan de dingen waarop ik moest trainen. Mentaal en fysiek ben ik zoveel beter dan ik ooit ben geweest. En nu krijg ik vier maanden om mij voor te bereiden op het lastigste gevecht uit mijn carrière, dat is het enige wat ik nodig heb.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk