next event
search
Germaine de Randamie: 'Mentaal en fysiek ben ik zoveel beter dan ik ooit ben geweest' Bron foto: MMA Junkie

Germaine de Randamie: 'Mentaal en fysiek ben ik zoveel beter dan ik ooit ben geweest'

Aug 27, 2019 Germaine de Randamie praat met Ariel Helwani over haar aankomende titelgevecht met UFC Women's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes. Bekijk hier het interview. #UFC245
Voormalig UFC Women's Featherweightkampioene Germaine de Randamie krijgt de kans om revanche te nemen op UFC Women's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes. In 2013 verloor ze haar enige UFC-gevecht tegen The Lioness via een eerste ronde technische knock-out. 

UFC 245
Het PPV-evenement staat gepland voor 14 december en zal haar deuren openen in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika. De Randamie zal Nunes uitdagen voor haar UFC Women's Bantamweighttitel. De Iron Lady laat in gesprek met Ariel Helwani weten dat ze mentaal en fysiek beter dan ooit is, en dat ze meer geniet dan zes jaar geleden. 

''Oh Ariel, ik ben hier zo klaar voor,'' aldus De Randamie. ''Het meest belangrijke is dat ik controle heb over hoe ik reageer op de situatie en ik focus me alleen om de beste GDR te zijn die ik kan zijn. Het wordt een heel lastig gevecht voor mij, maar ook voor Amanda. Ik kan nu iets brengen wat ik zes jaar geleden nog niet kon brengen. Ik ben een andere vechtster, zij is een andere vechtster dus het zal een ander gevecht worden. Het verleden zal altijd het verleden blijven en mensen kunnen dat steeds naar voren halen, maar op 14 december is het aan mij om alles in de Octagon achter te laten en de monden te snoeren.''

''Ik geniet ervan om dit te doen, ik geniet ervan om hier te zijn, ik houd hiervan en waardeer het meer dan voorheen,'' vervolgde De Randamie. ''Ik heb veel gewerkt aan de dingen waarop ik moest trainen. Mentaal en fysiek ben ik zoveel beter dan ik ooit ben geweest. En nu krijg ik vier maanden om mij voor te bereiden op het lastigste gevecht uit mijn carrière, dat is het enige wat ik nodig heb.''
REACTIES