next event
search
B.J. Penn betrokken bij meerdere bar gevechten in één nachtBron foto:

B.J. Penn betrokken bij meerdere bar gevechten in één nacht

Aug 29, 2019 BJ Penn is weer in het nieuws. De voormalig kampioen schijnt weer betrokken te zijn geweest in bar gevechten.

Slechts twee maanden na een vermeende fysieke ruzie met een uitsmijter in een bar in Honolulu, heeft B.J. Penn opnieuw naar verluidt problemen gevonden in zijn geboorteland Hawaii.

TMZ meldde dinsdag dat Penn betrokken was bij een gevecht tijdens een bezoek aan een nachtclub in Pahoa. Hieronder vindt u beelden van het vermeende incident:


Penn, 40, heeft een verontrustend 2019 meegemaakt. Afgelopen april kreeg zijn vervreemde vriendin een huisverbod tegen hem nadat beschuldigingen van fysiek, verbaal en seksueel misbruik waren opgetreden. Penn werd niet gearresteerd noch beschuldigd van een misdrijf in verband met deze beschuldigingen en hij en zijn team ontkenden de claims.

Op woensdagmiddag bracht TMZ beelden uit van een tweede fysieke ruzie met Penn, die een voorloper leek te zijn van het eerste conflict (aanvankelijk werd beschreven dat de beelden na de vorige clip plaatsvonden). In de video is te zien dat Penn knockout geslagen word:
REACTIES