next event
search
'Kamaru Usman vs. Colby Covington op UFC 244'Bron foto: MMA Junkie

'Kamaru Usman vs. Colby Covington op UFC 244'

Aug 28, 2019 UFC Welterweightkampioen Kamaru Usman zal zijn titel verdedigen op UFC 244 tegen Colby Covington. Who you got? #UFC244
UFC Welterweightkampioen Kamaru Usman zal volgens de laatste berichten zijn titel verdedigen tegen voormalig interim UFC Welterweightkampioen Colby Covington, op UFC 244. Tijdens een Dana White's Tuesday Night Contender Series media scrum laat de UFC-president weten dat ze zich focussen op New York in het historische Madison Square Garden.

UFC 244
Het PPV-evenement zal plaatsvinden op 2 november en zal haar deuren openen in New York, Amerika. Eerdere aangekondigde partijen zijn Kelvin Gastelum vs. Darren Till, Corey Anderson vs. Johnny Walker, Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov en Katlyn Chookagain vs. Jennifer Maia. Daarnaast zal Frankie Edgar volgens de laatste geruchten zijn 135-debuut maken tegen #2 Aljamain Sterling.

'Yeah, yeah'
Tijdens de media scrum waar onder andere Conor McGregor, Paige VanZant en Anthony Johnson besproken werden gaf White kort maar krachtig antwoord op de vraag of de UFC Welterweighttitel op het spel staat in New York.

Yeah, yeah,'' aldus White.REACTIES