next event
search
Carlos Condit vs. Mickey Gall op UFC WashingtonBron foto:

Carlos Condit vs. Mickey Gall op UFC Washington

Aug 29, 2019 Carlos Condit treft Mickey Gall op 7 december in Washington DC. Who you got? #UFCWashingon #UFCDC
Voormalig interim UFC Welterweightkampioen Carlos Condit zal Mickey Gall treffen in de hoofdstad van Amerika. The Natural Born Killer vocht acht maanden geleden zijn laatste partij en Gall stapte begin deze maand voor het laatst in de UFC-Octagon.

UFC on ESPN 7
Het evenement staat gepland voor 7 december 2019 en zal haar deuren openen in de Capitel One Arena. Voor ons kikkerlandje staat het evenement natuurlijk dik gedrukt in de agenda. Alistair Overeem zal in Washington het Main Event verzorgen met Walt Harris. Daarnaast heeft Stefan Struve zijn pensioen uitgesteld om hier Ben Rothwell te treffen. 

Condit vs. Gall
The Natural Born Killer is bezig aan een slechte fase uit zijn UFC-carriere. Condit won zijn laatste partij in 2015 en verloor sindsdien vijf keer tegen achtereenvolgens Robbie Lawler (titelgevecht red.), Demian Maia, Neil Magny, Alex Oliveira en Michael Chiesa. Hij heeft een MMA-record van 30-13, UFC 7-9.

Gall kwam de UFC binnen via Dana White Lookin' for a Fight. Hij kwam de UFC binnen met drie zeges tegen Mike Jackson, CM Punk en Sage Northcutt. Vervolgens presteerde hij wisselvallig tegen Randy Brown (L), George Sullivan (W), Diego Sanchez (L) en Salim Touahri (W). Hij heeft een MMA-record van 6-2, UFC 5-2.REACTIES