next event
search
Antônio Silva vs. Gabriel Gonzaga Main Event Bare Knuckle FC 8Bron foto:

Antônio Silva vs. Gabriel Gonzaga Main Event Bare Knuckle FC 8

Aug 29, 2019 Twee UFC-veteranen zullen het Main Event verzorgen van Bare Knuckle FC 8. Antonio Silva zal Gabriel Gonzaga treffen in Tampa. Who you got? #BKFC8 #BareKnuckle
Twee voormalig UFC Heavyweight titeluitdagers gaan met elkaar op de vuist in Tampa, Florida. Bigfoot zal Napão treffen in de Bare Knuckle Fighting Championship. Het evenement staat gepland voor 19 oktober in zal haar deuren openen in de Florida State Fairgrounds Entertainment Hall.

BKFC 8
Gonzaga vocht in 2007 voor de UFC Heavyweighttitel. Toenmalig UFC Heavyweightkampioen Randy Couture was via een derde ronde technische knock-out te sterk op UFC 74. Zes jaar later mocht zijn landgenoot Silva zijn geluk beproeven op de UFC Heavyweighttitel. Echter, wist ook Bigfoot zijn kans niet te verzilveren. Toenmalig UFC Heavyweightkampioen Cain Velasquez was via een eerste ronde technische knock-out te sterk. Bare Knuckle FC bracht het nieuws via sociale media.''Breaking Nieuws; BKFC 8: Antonio ''Bigfoot'' Silva vs. Gabriel Gonzaga!,'' aldus BKFC.


REACTIES