next event
search
Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo & Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya op UFC Washington DCBron foto:

Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo & Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya op UFC Washington DC

Aug 9, 2019 UFC on ESPN 7 heeft haar eerste partijen te pakken. Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo en Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya. #UFCWashingtonDC #UFConESPN #UFConESPN7
Twee partijen zijn in de maak voor UFC on ESPN 7 volgens ESPN-journalist Brett Okamoto. Claudia Gadelha zal Cynthia Calvillo ontmoeten in Washington DC en Aspen Ladd zal daar Yana Kunitskaya treffen. Het evenement staat gepland voor 7 december en zal haar deuren openen in de Capital One Arena.''Breaking: Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya en Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo zijn in de maak voor UFC Fight NIght op 7 december in Washington DC,'' aldus Okamoto.

#4 Gadelha vs. #11 Calvillo
Gadelha vocht in 2016 voor de UFC Women's Strawweighttitel maar moest haar meerdere kennen in Joanna Jedrzejczyk. Claudinha heeft een wisselvallig UFC-carrière met een UFC-record van 6-4, 17-4 totaal. Afgelopen juli vocht ze op UFC 239 tegen Randa Markos en wist ze een unanimous decision overwinning over de streep te trekken.

Calvillo kwam de UFC binnen met een ongeslagen MMA-record en wist ook onder de UFC-vlag snel naam te maken. Drie opeenvolgende zeges over Amanda Cooper, Pearl Gonzalez en Joanne Calderwoord bracht haar bij een confrontatie met voormalig UFC Women's Strawweightkampioene Carla Esparza, die ze verloor. Naast het verlies werd ze ook positief getest op marijuana waardoor ze voor negen maanden geschorst was. Na haar schorsing keerde ze sterk terug met overwinningen over Poliana Botelho en Cortney Casey. Ze heeft een MMA-record van 8-1, UFC 5-1.

#5 Ladd vs. #8 Kunitskaya
Aspen Ladd wordt gezien als een hot prospect in de women's bantamweight divisie. Ze kwam de UFC binnen met een ongeslagen MMA-record en wist ook haar eerste partijen dominant naar zich toe te trekken. Echter, verloor ze haar ongeslagen status vorige maand tegen voormalig UFC Women's Featherweightkampioene Germaine de Randamie via een eerste ronde knockout. Ze heeft een record van 8-1, UFC 3-1.

Kunitskaya is een voormalig UFC Women's Featherweight uitdaagster. Foxy kwam de UFC binnen als de Invicta FC Bantamweightkampioene en mocht gelijk Cris Cyborg uitdagen voor haar featherweighttitel, zonder succes. Ze herpakte zich goed en wist haar daaropvolgende partijen te winnen tegen Lina Länsberg en Marion Reneau. Kunitskaya heeft een MMA-record van 12-4 (1), UFC 2-1.REACTIES