next event
search
Colby Covington: 'Jon Jones is het grootste stuk stront van alle sporten'Bron foto: USA Today Sports

Colby Covington: 'Jon Jones is het grootste stuk stront van alle sporten'

Aug 7, 2019 Colby Covington was niet te spreken over Jon Jones' reactie na zijn overwinning over Robbie Lawler.
Colby Covington wist afgelopen weekend een dominante overwinning te boeken over voormalig UFC Welterweightkampioen Robbie Lawler. Chaos wist met 515 significante stootpogingen een nieuw record te zetten. Hiervan wist hij er 179 te landden waarvan 128 tegen het hoofd. UFC Light Heavyweightkampioen Jon Jones gaf zijn mening na de partij en daar was Covington niet blij mee.

Teleurgesteld
Jones zit klaarblijkelijk in het anti-Covington kamp, een heel geliefd kamp in de MMA-wereld, en zag de voormalig interim UFC Welterweightkampioen graag verliezen tegen Lawler. Ruthless wist het klusje echter niet te klaren waardoor Jones zijn teleurstelling liet blijken via sociale media.''Robbie heeft zojuist de hele wereld teleurgesteld :(,'' aldus Jones.

Stuk stront
Covington zou Covington niet zijn als hij niet even zijn ongezouten mening liet horen. In gesprek met MMA Fighting noemde Chaos, Bones het grootste stuk stront uit de sportwereld. Niet alleen van de MMA-wereld, maar alle sporten.

''Jon Jones is hier onzin aan het praten over hoe Robbie Lawler de wereld heeft teleurgesteld?,'' aldus Covington. ''Jon Jones weet als de beste hoe je de hele wereld moet teleurstellen. Praat niet over Robbie Lawler, Jones. Robbie Lawler rijdt niet een Bentley total loss met hoeren op de achterbank, Robbie Lawler rijdt niet een zwangere vrouw aan om vervolgens te vluchten terwijl de auto vol ligt met drugs. Robbie Lawler is een legende, een familie man, een toekomstige Hall of Famer.''

''Dus hoe durf je Jon Jones, jij bent het grootste stuk stront van alle sporten,'' eindigde Covington.REACTIES