next event
search
'Corey Anderson vs. Johnny Walker op UFC 244'Bron foto: MMA News

'Corey Anderson vs. Johnny Walker op UFC 244'

Aug 6, 2019 Corey Anderson en Johnny Walker lijken hun zin te krijgen en ontmoeten elkaar op #UFC244 Who you got?
Corey Anderson en Johnny Walker krijgen wat ze willen. De twee Light Heavyweights stuurde aan op een gevecht via sociale media en de UFC lijkt hiermee akkoord te gaan. Anderson staat momenteel op de 8e plek in de rankings en Walker bezit de 12e plek.

UFC 244
Het PPV-evenement staat gepland voor 2 november 2019 en zal plaatsvinden in het historische Madison Square Garden. ESPN-journalist Brett Okamoto maakte dit bekend, maar het is nog niet officieel bevestigt door de UFC.

''De UFC heeft bijna een belangrijk gevecht in de light heavyweight divisie afgerond tussen Corey Anderson en Johnny Walker voor november, dit vertelde bronnen aan ESPN,'' aldus Brett Okamoto.

Overtime besloot hot prospect Johnny Walker vorige week uit te dagen voor een confrontatie op UFC 244 in New York.''Ik wilde de 'koning' onttronen, maar zij willen dat ik een trein ontspoor, Johnny Walker denkt dat hij klaar is voor het grote werk, tijd om de rode loper uit te gooien,'' aldus Anderson. ''Ontmoet me in het land der mogelijkheden, NYC, MSG, 2 november.''

Nieuwe koning
Johnny Walker laat in de reacties weten dat hij er klaar voor is en dat de UFC Light Heavyweightdivisie een nieuwe koning nodig heeft.''Laten we samen dansen, en wat plezier hebben, LHW heeft een nieuwe koning nodig,'' aldus Walker.REACTIES