next event
search
Holly Holm vs. Raquel Pennington 2 op UFC 243Bron foto: USA Today Sports

Holly Holm vs. Raquel Pennington 2 op UFC 243

Aug 7, 2019 Raquel Pennington krijgt de kans om zich te revancheren tegen Holly Holm op #UFC243 Who you got?
Holly Holm zal terugkeren op de plaats waar ze ontsterfelijk werd. In Melbourne, Australië zal ze het opnemen tegen Raquel Pennington. De voormalig UFC Women's Bantamweightkampioene Holm maakte haar UFC-debuut tegen Rocky en won hier via een split decision, op UFC 185.

UFC 243
Het evenement staat gepland voor 5 oktober 2019 en zal haar deuren openen in het Marvel Stadium. Het staat in het teken van een Middleweight titelgevecht tussen UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker en interim UFC Middleweightkampioen Israel Adesanya. Alistair Overeem sprak tijdens Spike x Vechtersbazen ook al zijn wens uit om acte de presence te geven in Melbourne. ESPN-journalist Brett Okamoto bracht het nieuws naar buiten

Record
Voor Holm is dit een terugkeer naar de plaats waar ze onsterfelijk werd door oud UFC Women's Bantamweightkampioene Ronda Rousey te verslaan via een verwoestende trap tegen het hoofd en ground-and-pound. Tevens heeft de UFC geschiedenis geschreven doordat er 56.214 bezoekers in het stadion, destijds bekend als het Etihad Stadium, aanwezig waren tijdens het evenement (UFC 193, 14-11-2015), wat vandaag de dag nog steeds het record is. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit record verbetert wordt via de matchup tussen lokale supersterren Whittaker en Adesanya.
REACTIES