next event
search
Dana White: We are out of the Cyborg business Bron foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC

Dana White: We are out of the Cyborg business

Aug 3, 2019 Na drie jaar is er een einde gekomen aan Cris Cyborg's tijd bij de UFC

Op vrijdag publiceerde UFC-president Dana White een interview waarin hij verklaarde dat hij de voormalige featherweight kampioen geen nieuw aanbod zou maken. Ze is nu vrij om te tekenen met een nieuwe promotie na het afzien van haar drie maanden durende onderhandelingsperiode met de UFC.

"Allereerst heb ik geen vreselijke relatie met Cyborg," legt White uit. "Er werden dingen gezegd voordat ze in de UFC kwam, maar ik denk dat we dat en haar hebben afgehandeld en ik heb dat soort dingen achter ons gelaten, maar de dingen die nu worden gezegd maar ik was gisteren in de sportschool en het " Outside the Lines " verhaal was absoluut belachelijk".

Cyborg voltooide haar meest recente deal met de UFC na haar overwinning op Felicia Spencer, maar ze was nog steeds technisch onder contract voor de komende drie maanden voor een exclusieve onderhandelingsperiode. Dana White liet weten dat ze kan gaan en staan waar ze wil.

“Ik zal vandaag letterlijk mijn advocaat een brief aan haar team laten opstellen dat ze vrij is om te gaan waar ze maar wil. We zitten niet meer in de Cyborg business "REACTIES