next event
search
ONE Featherweightkampioen Martin Nguyen verslaat Koyomi MatsushimaBron foto:

ONE Featherweightkampioen Martin Nguyen verslaat Koyomi Matsushima

Aug 2, 2019 ONE Featherweightkampioen Martin Nguyen heeft zijn titel met succes verdedigt tegen Koyomi Matsushima. #OneChampionship #WeAreOne #DawnOfHeroes
ONE Featherweightkampioen Martin Nguyen heeft zijn titel geprolongeerd door Koyomi Matsushima te verslaan via een technische knockout in de tweede ronde. The Situ-Asian is al sinds 2017 de 145-kampioen van ONE Championship en heeft zijn titel inmiddels al vier keer verdedigd.

Champ - Champ - Champ 
In 2017 wist Nguyen zich te kronen tot Champ Champ door toenmalig ONE Lightweightkampioen Eduard Folayang te verslaan via een tweede ronde knockout. The Situ-Asian besloot vervolgens om in 2018 de ONE Bantamweightkampioen Bibiano Fernandes uit te dagen om zich tot een drie-divisie kampioen te kronen. Echter, wist Fernandes zijn titel ternauwernood te verdedigen via een split decision.

ONE Muay Thai Flyweighttitel
In het Co-Main Event van ONE Championship: Dawn Of Heroes zette kampioen Jonathan Haggery zijn titel op het spel tegen Rodtang Jitmuangnon. De Thailander wist Haggerthy te ontronen via een unanimous decision.REACTIES