next event
search
Darren Till ziet een partij tegen Robbie Lawler wel zittenBron foto:

Darren Till ziet een partij tegen Robbie Lawler wel zitten

Aug 14, 2019 Darren Till liet weten dat hij een partij tegen Robbie Lawler wel ziet zitten.

Darren Till heeft nog niet besloten in welke gewichtsklasse hij in de toekomst zal vechten, maar hij ziet Michael Bisping's idee wel zitten namelijk een partij tussen hem en voormalig welterweight kampioen, Robbie Lawler.

Tijdens de 'Believe you me" podcast van Michael "The Count" Bisping liet "The Count" weten dat een partij tussen Robbie Lawler en Darren Till een goede optie zou zijn voor beide atleten. De Engelsman werd gevraagd wat hij van dat gevecht vind tijdens MMA Fightings: Eurobash podcast en dit was zijn antwoord:

“That’s a great fight, mate,” said Till. “I called Robbie out not so long ago and he’s a childhood hero; I grew up watching him. That would be spectacular, mate. It really would.”

Het is vooralsnog niet duidelijk in welke divisie hij zal gaan vechten maar Till heeft ons verteld dat hij zeker voor de kerst nog in de octagon zal staan. In een interview met John Gooden liet hij weten dat hij in principe in zo'n goede staat is dat hij wellicht in vier weken zou kunnen vechten, maar dan wel in de middleweight divisie.

“One hundred million percent, [I’ll fight] before Christmas. I’m ready to go right now one hundred percent [I’ll be back] before Christmas,” he said.

Op de vraag of hij in vier weken op welterweight zou kunnen vechten was hij niet zo zeker van zijn zaak. Tegenover wie zou je Till willen zien tijdens zijn terugkeer?


REACTIES