next event
search
Demian Maia vs. Ben Askren op UFC SingaporeBron foto:

Demian Maia vs. Ben Askren op UFC Singapore

Aug 20, 2019 Twee van UFC's beste grapplers gaan de strijd aan met elkaar op UFC Fight Night 162. Demian Maia treft hier Ben Askren in Kallang, Singapore. Who you got? #UFCSingapore #UFN162
Het Singapore Indoor Stadium zal het podium worden voor twee van de beste grapplers in de UFC. Voormalig UFC Welterweight titeluitdager Demian Maia zal hier voormalig Bellator - en ONE Welterweightkampioen Ben Askren treffen.

UFC Singapore
Het evenement zal plaatsvinden op 26 oktober in Kallang, Singapore en zal haar deuren zoals eerder vernoemd openen in het Singapore Indoor Stadium. Volgens de ESPN telling betreft het om de UFC on ESPN + 20 kaart en volgens de oude telling UFC Fight Night 162. Ben Askren maakte het nieuws via sociale media bekend.''De deal is rond!'' aldus Askren. Op 26 oktober zullen we erachter komen wie de beste grappler op aarde is.''

#10 Maia vs. #11 Askren
De Braziliaan is bezig aan een zegereeks van twee partijen en is nog ongeslagen in 2019. In februari versloeg hij Lyman Good via een eerste ronde submission en in juni werd Anthony Rocco Martin verslagen via een unanimous decision. Askren kwam de UFC binnen via een controversiële overwinning over voormalig UFC Welterweightkampioen Robbie Lawler. Helaas voor Funky zal hij meer bekend staan als de vechter die binnen vijf seconden bruut knock-out ging tegen Jorge Masvidal.REACTIES