next event
search
Darren Till wil Kelvin Gastelum voor Middleweight-debuut op UFC 244Bron foto: UFC

Darren Till wil Kelvin Gastelum voor Middleweight-debuut op UFC 244

Aug 19, 2019 Darren Till wil zijn UFC Middleweight carrière beginnen tegen Kelvin Gastelum op UFC 244. Who you got?
Voormalig UFC Welterweight titeluitdager Darren Till hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen in de UFC Middleweight divisie. The Gorilla maakte een stormachtige ontwikkeling door in de 170-divisie en mocht na vier overwinningen de toenmalige UFC-kampioen Tyron Woodley uitdagen. Hier liep hij tegen zijn eerste professionele verlies partij aan. Hij hoopte zich te herpakken in London maar Jorge Masvidal had via een brute knock-out andere plannen. Nu kijk Till naar de 185-divisie om een nieuwe start te maken.

UFC 244
Via sociale media laat Til weten dat hij in actie wil komen in het historische Madison Square Garden. Het PPV-evenement zal plaatsvinden op 2 november en zal haar deuren openen in New York, Amerika. Eerdere aangekondigde partijen zijn Corey Anderson vs. Johnny Walker en Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov. Daarnaast zal Frankie Edgar volgens de laatste geruchten zijn 135-debuut maken tegen #2 Aljamain Sterling.
''MSG!!!!!!!!!!!!... (Madison Square Garden red.),'' aldus Till


''Kom maar op Kelvin Gastelum,'' aldus Till.

Gastelum
De TUF-17 winnaar zou oorspronkelijk UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker treffen op UFC 234, maar The Reaper moest enkele uren voor het gevecht afzeggen wegens een blessure. Gastelum besloot hierdoor een interim titelgevecht aan te nemen met Israel Adesanya op UFC 236, maar verloor via een unanimous decision. Hij heeft de tegenstanders voor het uitkiezen want ook Ronaldo Souza wil hem in de Octagon ontmoeten voor een rematch, op UFC 244.

The Gorilla
In gesprek met BT-journalist en UFC-commentator John Gooden heeft Till een 23 minuten lange sit-down. Hierin praat The Gorilla onder andere over Jorge Masvidal, zijn uit de hand gelopen vakantie op Tenerife en de stap naar middleweight.
REACTIES