next event
search
Glory Welterweightkampioen Cédric Doumbé richt vizier op UFCBron foto: Joe Rogan Experience

Glory Welterweightkampioen Cédric Doumbé richt vizier op UFC

Aug 28, 2019 Glory Welterweightkampioen wil zijn contract niet verlengen en richt vizier op de UFC. Hij heeft al twee namen op het oog voor zijn UFC-debuut.
Glory Welterweightkampioen Cédric Doumbé weet al wat hij wil gaan doen als zijn Glory-contract erop zit. Le Meilleur wil de overstap maken naar Mixed Martial Arts en wil zich meten met de beste UFC-atleten. Doumbé wil zijn debuut maken tegen Nate Diaz of Anthony Pettis.

UFC
Doumbé was te gast bij Joe Rogan's populaire podcast The Joe Rogan Experience. Le Meilleur schoof aan bij de 77e JRE MMA Show edtie. Doumbé traint bij American Kickboxing Academay en laat aan Rogan zijn toekomstplan weten na zijn Glory tijd.

''Wat mijn droom nu is?'' aldus Doumbé. ''Ik versla nu iedereen met kickboxing en dat wordt saai nu. Ik verdedig nog steeds mijn titel omdat ik het leuk vind en ook om de cash prijs. Mijn droom is, ik sta nog 1 à 1.5 jaar onder contract, iets meer dan één jaar. Mijn droom is om mezelf voor te bereiden op MMA, in één jaar, dus ik heb nog tijd. Na het einde van mijn contract, direct naar de UFC. En gelijk tegen de kampioen voor een titelgevecht of een top 5 gerankte vechter. Ik wil voor mijn eerste MMA-partij heel graag vechten tegen Nate Diaz of Anthony Pettis. Om de wereld te choqueren dat iemand die van kickboxing afkomt direct iemand flink kan aanpakken in zijn eerste MMA-partij.''REACTIES