next event
search
Henry Cejudo krijgt ultimatum: 'Verdedig 125-titel tegen Joseph Benavidez of lever één titel in'Bron foto:

Henry Cejudo krijgt ultimatum: 'Verdedig 125-titel tegen Joseph Benavidez of lever één titel in'

Aug 21, 2019 Dana White heeft genoeg van Henry Cejudo's bantamweightuitdagingen en laat weten dat Joseph Benavidez de volgende titeluitdager is. Who you got?
Dana White sprak zich vorige maand al uit over de toekomst van Henry Cejudo. Tegen TMZ Sports gaf de UFC-president aan dat Joseph Benavidez de volgende is die Triple C zal uitdagen, op flyweight. Inmiddels daagt Cejudo alles en iedereen uit op bantamweight, maar rept hij met geen woord over de flyweightdivisie, buiten de UFC Women's Flyweightkampioen Valentina Shevchenko om. White laat nu nogmaals weten dat Benavidez eerst is of Cejudo moet één titel inleveren.

Inleveren
Tijdens een media scrum van Dana White's Tuesday Night Contender Series van gister liet de UFC-president nogmaals weten hoe de vork in de steel zit. Het verdedigen van de 125-titel of één titel inleveren.

''Momenteel spelen zich wat dingen uit op 135-pond,'' aldus White. ''Wat we nu willen zien, is dat Cejudo zijn titel verdedigt tegen Benavidez. Benavidez is klaar. Het is het juiste om te doen op dit moment. Als hij dat niet kan dan moet hij één titel inleveren.''

''We spelen nu wat dingen uit om te zien wie de volgende uitdager wordt op 135,'' vervolgde White. ''Benavidez is er klaar voor. Hij verdient het en hij heeft een overwinning over Cejudo.''

Benavidez vs. Cejudo
De twee flyweights troffen elkaar al eens in 2016. Destijds trok Benavidez aan het langste eind via een split decision. Het gevecht was onderdeel van het 24e seizoen van The Ultimate Fighter waar Benavidez en Cejudo de hoofdcoaches waren. Momenteel is Cejudo nog herstellende van een schouderblessures.REACTIES