next event
search
Robin van Roosmalen staat voor Bellator-debuut in oktoberBron foto:

Robin van Roosmalen staat voor Bellator-debuut in oktober

Aug 21, 2019 Oud Glory twee-divisie kampioen Robin van Roosmalen zal in oktober zijn langverwachte Bellator-debuut maken.
Oud Glory Feather - en Lightweightkampioen Robin van Roosmalen heeft Bellator-debuut in zicht. Pokerface tekende enkele maanden geleden een contract met Bellator en er werd destijds verwacht dat hij onderdeel zou zijn van de Bellator Featherweight World Grand Prix. Bellator-president Scott Coker kondigde Van Roosmalen namelijk aan met de tekst; 'Bereid je voor op de aankomende Featherweight Grand Prix'. 

Oktober
Via sociale media laat Pokerface weten dat zijn debuut in oktober zal plaatsvinden. Hij noemt hier echter nog geen datum en ook nog geen tegenstander.



''Kan niet wachten om te doen waar ik het beste in ben, het is alweer te lang geleden,'' aldus Van Roosmalen. ''Miss het gevoel om tegelijkertijd bang, enthousiast en zelfverzekerd te zijn. Datum is bevestigd, oktober. Tegenstander: wachtend daarop.'' 

Opties
Momenteel heeft Bellator twee evenementen op de planning staan voor oktober. Bellator 229 op 4 oktober in Temecula, Californië en Bellator Milaan/230 op 12 oktober in Milaan, Italië. Gezien zijn Europese status lijkt het ons aannemelijk dat hij zijn debuut zal maken in Milaan. Het Main Event van Bellator Milaan wordt verzorgd door Melvin Manhoef vs. Yannick Bahati.



REACTIES