next event
search
Kelvin Gastelum vs. Darren Till op UFC 244Bron foto: UFC

Kelvin Gastelum vs. Darren Till op UFC 244

Aug 27, 2019 Darren Till krijgt zijn zin en treft Kelvin Gastelum voor zijn middleweightdebuut op UFC 244. Who you got? #UFC244
Vorige week liet voormalig Welterweight titeluitdager Darren Till via sociale media weten dat hij voormalig interim Middleweight titeluitdager Kelvin Gastelum wilde treffen voor zijn middleweightdebuut. Nu heeft The Gorilla zijn zin gekregen en zal hij Gastelum ontmoeten in de Madison Square Garden.

UFC 244
Het PPV-evenement zal plaatsvinden op 2 november en zal haar deuren openen in New York, Amerika. Eerdere aangekondigde partijen zijn Corey Anderson vs. Johnny Walker en Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov. Daarnaast zal Frankie Edgar volgens de laatste geruchten zijn 135-debuut maken tegen #2 Aljamain Sterling.

Gastelum
De TUF-17 winnaar zou oorspronkelijk UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker treffen op UFC 234, maar The Reaper moest enkele uren voor het gevecht afzeggen wegens een blessure. Gastelum besloot hierdoor een interim titelgevecht aan te nemen met Israel Adesanya op UFC 236, maar verloor via een unanimous decision
REACTIES