next event
search
Bellator Welterweight World Grand Prix Finale: MacDonald vs. Lima 2 op Bellator 232 Bron foto: Bellator MMA

Bellator Welterweight World Grand Prix Finale: MacDonald vs. Lima 2 op Bellator 232

Aug 27, 2019 De Bellator Welterweighttitel en World Grand Prix titel staan 26 oktober op het spel. Bellator kampioen Rory MacDonald treft hier Douglas Lima in een rematch. Who you got? #Bellator232 #BellatorWGP
De Bellator Welterweight World Grand Prix nadert zijn einde en zal in Uncastville afgerond worden in de Mohegan Sun Arena. Bellator zal dat weekend afreizen voor een dubbel event met Bellator 231 en 232. Bellator Welterweightkampioen Rory MacDonald treft voormalig Bellator Welterweightkampioen Douglas Lima.

Bellator 231
Op vrijdag 25 oktober ontmoeten voormalig UFC Heavyweightkampioen Frank Mir en The Ultimate Fighter 10 winnaar Roy Nelson. In 2011 stonden de zwaargewichten al eens tegenover elkaar in de kooi. Op UFC 130 won Mir via een unanimous decisionBellator 232
De Bellator WW-titel en de WGP-titel staan één dag later op het spel. MacDonald vocht in de kwartfinale met Jon Fitch naar een gelijkspel. Doordat The Red King de kampioen is mocht hij doorgaan naar de halve finale. Hier trof hij Neiman Gracie die hij versloeg via een unanimous decision. 

Lima had een dominantere weg naar de finale. In de kwart finale versloeg hij voormalig Bellator WW-kampioen Andrey Koreshkov via een submission in de vijfde ronde. Vervolgens versloeg hij in de halve finale rising star Michael Page via een tweede ronde knock-out. The Phenom verloor vorig jaar zijn titel aan The Red King via een unanimous decision


REACTIES