next event
search
Nate Diaz richt zijn vizier op Jorge MasvidalBron foto:

Nate Diaz richt zijn vizier op Jorge Masvidal

Aug 18, 2019 Nate Diaz is back! Diaz wist af te rekenen met voormalig UFC Lightweightkampioen en heeft nu trek in een 3 piece with a soda. Who you got?
Nate Diaz liet afgelopen nacht zien dat ring rust een fabeltje is. De Stockonaar ging verder waar hij drie jaar geleden geëindigd was met veel druk, stoten en een vermakelijke partij voor de fans. In tegenstelling tot zijn laatste partij drie jaar geleden verliet hij nu wel de Octagon met een overwinning.  

Masvidal vs. Diaz
In zijn Octagon-interview met Joe Rogan liet Diaz weten dat hij graag de Octagon wil delen met Jorge Masvidal. De Stockton Pride liet ook gelijk horen aan de rest waarom hij zolang afwezig was.

''De reden dat ik weg was is omdat iedereen slecht was en er was niemand om tegen te vechten,'' aldus Diaz. ''Met deze gordel, ik wil het verdedigen tegen, Jorge Masvidal had een goede laatste partij. Goede laatste partij. Alle respect voor hem, er zijn geen geen gangster meer hier, Er is niemand die het goed doet zoals ik en hem. Dus, ik weet dat hij een gangster is, maar hij is geen West Coast Gangster.''

Gamebred
Met een nog aan te kondigen titelgevecht tussen UFC Welterweightkampioen Kamaru Usman vs. Colby Covington lijkt Masvidal aan de zijlijn te blijven afwachten op zijn kans. Maar een gevecht met Diaz laat Gamebred niet aan zich voorbij gaan. In gesprek met The Mac Life gaf hij deze week aan graag Diaz te ontmoeten in de Octagon.

''In een oogwenk, we tekenen gelijk,'' aldus Masvidal. ''Ik jaag al 16 jaar op de titel, maar dat is zo'n groot gevecht voor mij, de fans en voor de sport. En het zijn twee Latijnse gasten die er gewoon vol voor gaan. Dat hebben we nog niet vaak gezien in de sport. Dat moeten we gewoon zien. Je sluit gewoon twee honden op in de kooi en laat ze hun ding doen, Laten we uitzoeken wat er dan gebeurt. Dat is een gevecht waar ik van houd. Als dat gevecht wordt aangeboden, dan pakken we het.''
REACTIES